Prijs: € 43,00 pp
Tijdsduur: 2 uur

De aromatherapie maakt gebruik van de geur en de unieke geneeskrachtige werking van planten, kruiden en bomen. Via verwerkingsprocessen van plant naar olie krijg je een zeer sterk geconcentreerde etherische olie.

Aromatherapie kan een belangrijke bijdrage leveren aan onze levensvreugde en gezondheid.
Je kunt de etherische olie gebruiken voor tal van toepassingen. Het meest bekend is het gebruik in de geurlampjes. Andere toepassingen zijn b.v. massageolie of creme voor op de huid. Ook voor parfums worden etherische oliën al eeuwenlang gebruikt.

Je kunt kiezen uit een basis van amandelolie dus verzorgend voor de huid of je gaat alcohol als basis gebruiken. We gebruiken een handige roller die je overal mee naar toe kunt nemen. We maken gebruik van bekende geuren zoals Eucalyptus, Rozenhout, Bergamot wat veel in parfums verwerkt wordt. In totaal gebruiken we 30 verschillende oliën.

Tijdens de workshop, komt het volgende aan bod:

  • Uitleg over de werking van etherische olie en aromatherapie
  • De regels van het parfum maken worden besproken
  • Een keuze maken dus het ruiken van de olie
  • Het bespreken van de gebruikte olie
  • Het mengen/maken van jouw persoonlijk parfum
  • Het ruiken en uitkiezen van de olietjes

Hierna volgt pas de beschrijving ervan zodat je intuïtief de geuren hebt gekozen die bij je passen en waarvan je de werking misschien op dat moment nodig hebt. Na het volgen van deze workshop weet je precies wat je met Aromatherapie allemaal kunt doen.

Parfum