Wilt u een leuk bedrijfsfeest organiseren? Dan zit u helemaal goed bij Cocody. Met ons variërende aanbod activiteiten kunt u bij ons zorgeloos genieten van een geweldige dag/avond. Wij houden te allen tijde rekening met uw wensen zodat alles volgens planning verloopt. Samen met u bespreken we vooraf tot in detail over het verloop  van het bedrijfsfeest. We stellen op een professionele manier uw feest samen geheel rekening houden met uw budget. Op de dag zelf kunt u met een gerust hart de organisatie aan ons over laten. Cocody biedt ruimtes passend voor 16 tot 600 personen. 

Leuke personeelsuitjes

Leuke personeelsuitjes zijn belangrijk voor de sfeer binnen uw bedrijf of organisatie. Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom wilt u er natuurlijk een spetterend feest van maken. Cocody biedt tal van arrangementen om er een dag van te maken waar nog veel over na wordt gesproken. Enkele voorbeelden zijn:

Natuurlijk stemmen wij deze activiteiten af op uw wensen zodat we er samen een leuk personeelsuitje van maken voor u en uw collega’s.

Bedrijfsuitje voor teambuilding

Een bedrijfsuitje is goed voor de teambuilding. Collega’s leren elkaar op een andere manier kennen en zien een andere kant van elkaar. En daar helpen wij natuurlijk graag aan mee. Wat dacht u van een leuke quiz, waar uw collega’s door onze quizmaster worden uitgedaagd om het maximale uit zichzelf te halen of een gave outdoor activiteit waar variatie zit in de fysieke inspanning zodat het voor iedereen toegankelijk is. Of een feest dat geheel in teken staat van een bepaald thema zoals bijvoorbeeld Carribean, Après ski of Rock ’n Roll.

Heeft u een ander thema in gedachten? Laat het ons weten zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Cocody is gelegen op een steenworop afstand van Eindhoven, aan een prachtig meer.

band boeken feest

Zaal Huren Bedrijfsfeest
Water Eindhoven Cocody Uitzicht3
Buffet
Diner Cocody (1)
Cocody Geldrop Feestlokatie 2 (1)
Feestzaal Geldrop
Feestzaal Bruiloft Cocody
Mooie Feestzaal Cocody
Terras Geldrop Cocody Uitzicht Feesten
Cocody Geldrop Feestlokatie 10
Diner Cocody (2)
Restaurant Geldrop
Bruiloft Eindhoven Cocody Geldrop Water
Feestzaal Eindhoven Aan Het Water Cocody
Water Eindhoven Feest
Bruiloft Aan Het Water Geldrop
Steegaa 1246274706
Cocody Geldrop Feestlokatie 3 (2)

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op.

Neem contact op