Zuid Amerikaanse specialiteiten

Heeft u zin om eens lekker uit eten te gaan in regio Eindhoven? Dan nodigen wij u graag uit om onze menukaart eens te bekijken. Steakhouse Buenos haalt de Zuid Amerikaanse specialiteiten naar Geldrop. Laat u verrassen door onze heerlijke Argentijnse steak of de verrukkelijke Buenos hot ribs. Onze chefs zijn gespecialiseerd in het bereiden van de lekkerste Latijnse gerechten en nodigen u graag uit om een keer langs te komen. Bent u geen vleesliefhebber? Geen probleem, ook voor een heerlijke Mexicaanse fajita of Dorade van de grill kunt u bij ons terecht. 

Prachtige ligging

Steakhouse Buenos is gelegen aan recreatiegebied ‘’ de Smelen ‘’ in Geldrop. Hier geniet u van een schitterend uitzicht op het water terwijl u een overheerlijke maaltijd voorgeschoteld krijgt. Steakhouse Buenos is eenvoudig bereikbaar per fiets maar ook met de auto ( 5 min van afslag Geldrop bij snelweg A67 ). Wij zijn woensdag, donderdag en vrijdag geopend van 17:00 tot 22:00 en in het weekend van 12:30 tot 22:00. U kunt dan ook voor een gezellige high tea bij ons terecht.

Wilt u zeker zijn van een tafeltje bij Steakhouse Buenos? Reserveer vandaag nog. Wij verrassen u graag met onze Zuid Amerikaanse specialiteiten.

Steakhouse Geldrop
Restaurant Geldrop