Prijs: € 42,50 pp
Tijdsduur: 2 uur

Lasergame, Het strategische actiespel!

Onze lasergame is een spannend, sensationeel en uitdagend spel voor jong en oud. Voel de spanning die door je heen gaat als je het speelveld betreedt en weet dat de andere spelers jou willen uitschakelen. Vanaf dat moment sta je er alleen voor en zul je gedurende de rest van je speeltijd dapper voor je eigen ‘leven’ moeten strijden.

Er zijn verschillende spelvarianten mogelijk.

Death Match

Er worden twee teams gemaakt, waarbij het team dat na de verstreken speeltijd de meeste tegenstander heeft uitgeschakeld de winnaar is.

Capture the flag

Terwijl het ene team zich opstelt om een vlag te verdedigen, probeert het andere team deze vlag te veroveren. In de beschikbare speeltijd mag de vlag weer terugveroverd worden. Wie aan het einde van de speeltijd de vlag heeft is het winnende team.

Search and Destroy the Captain

Van elk team wordt een captain aangesteld. Deze wordt herkenbaar gemaakt. Het team dat als eerste de captain van de tegenstander heeft uitgeschakeld is de winnaar.

Sniper

Er worden teams gemaakt van 2 personen, het team dat als laatste, met beide teamleden “in leven “ overblijft is het winnende team.

VIP-escort

Er worden twee teams gemaakt, de verdedigers en aanvallers. De verdedigers moeten de VIP begeleiden en veilig afleveren bij een vooraf bepaald eindpunt. Is dit gelukt dan winnen de verdedigers, zoniet dan gaat de overwinning naar de aanvallers.

Uiteraard staat het gehele spel onder begeleiding van professionals. Alle activiteiten vinden plaats in het bosgebied rondom Cocody.

Minimum aantal deelnemers: 20

Lasergame